Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g Wasser
- 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 1 TL Öl
- 250 g Langkornreis
- 400 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 4 frische Lachsfilets (à ca. 125 g)
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas megr zum Würzen
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Butter
- 20 g Mehl
- 2 TL Dill, gehackt
- 150 g Schmelzkäsescheiben, in Stücken
- 30 g Sherry
- 100 g Sahne
- 100 g Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3602 kJ / 861 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seelachs mit Kartoffeln, Paprika und Senfsauce
1 Std.
Kabeljau in Senfsauce
40 Min
Lachs mit Champignon-Sahne-Sauce und Kartoffeln
50 Min
Fisch mit Porree-Käse-Haube, Reis, Fenchel und Zitronensauce
1 Std.
Fischcurry
55 Min
Seelachs mit Reis und Paprika
1 Std.
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45 Min
Gedämpfter Kabeljau
35 Min
Lachs mit Zucchinireis
45 Min
Dreierlei Fischfilets mit Kräutersauce und kleinen Pellkartoffeln
30 Min
Lachsbällchen auf Spinatrahm
45 Min
Lachs und Basmati-Reis mit Dillsauce
40 Min