Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Möhren, in Stücken
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Speckwürfel
- 1000 g Rindfleisch, mager, in Würfeln
- 500 g Pilze, z.B. Pfifferlinge oder Champignons
- Salz
- Pfeffer
- Tabasco
- 200 g Wasser
-
1
Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
nebo 1 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - 130 g Weißwein
- 150 g Saure Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1324 kJ / 316 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Knoblauchsuppe mit Hackfleischklößchen
50min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1h
Rinderschmortopf
1h 55min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50min
Spargelragout mit Pute
1 Std. 10 Min
Garnelen-Eintopf
45 min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40 Min
Hackfleisch-Bratwurst-Pastete
1h 15min
Rindergulasch mit Starkbier
1h 15min
Rinderschmortopf
1h 20 min
Gulasch Stroganoff
1 Std. 10 Min
Rindfleisch in Rotwein
2h 15 min