
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'eau
- 500 g de chou-fleur détaillé en bouquets
- 5 g de beurre doux pour le moule
- 4 œufs blanc et jaune séparés
- 40 g de gruyère coupé en morceaux
- 1 c. à café de noix de muscade en poudre
- 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
-
100
g de crème liquide légère (15% m.g.)
nebo 100 g de crème de soja
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 212 kcal / 882 kJ
- Protein
- 14.3 g
- Tuk
- 15.5 g
- Sacharidy
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte au chou romanesco et roquefort
1hod. 15min
Soufflé aux courgettes et au gorgonzola
1hod. 20min
Petits flans aux brocolis et noisettes
45min
Soufflés de topinambours
55min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min
Tatin aux navets
1hod. 10min
Flan d'épinard
45min
Soufflé de potiron aux épices douces
1hod.
Chou-fleur à la tomate et aux anchois
1hod. 10min
Tarte au navet et au cantal
1hod. 30min
Flan au brocoli
1hod. 20min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1hod. 10min