Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates, coupées en quatre (5 tomates environ)
- 200 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bulbe de fenouil, émincé finement
- 4 filets de lotte, sans peau et sans arêtes (450-500 g environ)
- 800 g de pommes de terre, détaillées en dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1594 kJ / 377 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 9.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamars vapeur à la catalane
35 Min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Lotte vapeur façon tajine
1 Std. 45 Min
Cotriade
1h
Tajine de lotte au citron confit
1h 35min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1h 15min
Osso-buco de lotte
45min
Encornets à la provençale
55min
Osso-buco de cabillaud
45min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min
Blanquette de cabillaud
55min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 λεπτ.