Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates, coupées en quatre (5 tomates environ)
- 200 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bulbe de fenouil, émincé finement
- 4 filets de lotte, sans peau et sans arêtes (450-500 g environ)
- 800 g de pommes de terre, détaillées en dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1594 kJ / 377 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 9.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filet de bar sauce aux courgettes
1h
Tajine de lotte au citron confit
1h 35min
Tajine de poissons au curry
55min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1h 15min
Blanquette de cabillaud
55min
Lotte vapeur façon tajine
1h 45min
Choucroute de la mer
40min
Pot-au-feu de la mer
1h 5min
Osso-buco de cabillaud
45min
Osso-buco de lotte
45min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min