Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g d'eau
-
¼
de chou blanc, taillé en grosses lanières
nebo ¼ de chou vert frisé, taillé en grosses lanières - 100 g de poireau, coupé en tronçons
- 50 g de navet, coupé en morceaux
- 100 g de courgette, coupée en morceaux
- 150 g de carotte, coupée en morceaux
- 100 g de pomme de terre, détaillée en dés
- 100 g de tomate, coupée en quatre
- 50 g de lardons fumés
- 1 c. à soupe de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café d'herbes de Provence
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 417 kJ / 98 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potage au poireau
30 Min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40 min
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40 min
Bouillon de légumes parfumé
45 Min
Soupe au chou et aux petits farcis
1 godz.
Potage Saint-Germain
45 Min
Soupe au chou
45 Min
Soupe complète végétarienne
30 Min
Velouté d'automne aux gambas
40 min
Soupe rustique
12h
Velouté du potager
15 Min
Velouté aux saveurs marocaines
35 Min