Zařízení & příslušenství
滑菇炒絲瓜
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
油15 克
-
薑 切絲10 克
-
金滑菇 去根部,切段(約4公分)60 克
-
絲瓜 去皮去籽,切條(寬約1.5公分)350 克
-
鹽1 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
米酒½ 茶匙
-
水1 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
1.4 g
Kalorie
238.3 kJ /
57 kcal
Tuk
3.9 g
Vláknina
1.3 g
Sacharidy
5.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
幸福便當菜
61 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan