Kompatibilní verze
Fladenbrot mit Ziegenkäse und karamellisierten Zwiebeln
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Olivenöl zum Einfetten
- 40 g Ziegenkäse, hart, in Stücken
Teig
- 125 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 70 g Wasser
Füllung und Fertigstellung
- 75 g rote Zwiebeln, in dünnen Ringen (2 mm)
- 20 g Butter
- ½ TL brauner Zucker
- ½ TL Balsamico, dunkel
- Mehl zum Bemehlen
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
-
1
Zweiglein Thymian, abgezupft
nebo ½ TL Thymian, getrocknet - 2 TL Öl (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Couscous-Taler mit Cranberrys
1h
Mandel-Taschen mit Honig und Sesam
2h
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Pizza auf ligurische Art
1h 50 min
Mais Falafel
40min
Zwiebel-Käse-Focaccia
50min
Roastbeef-Burger mit Kürbishummus und Rucola
1h 35 min
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2h
Fladenbrot Quattro Formaggi
40min
Halloumi-Pitas mit Melanzanicreme
1h 45min
Parmesan-Rosmarin-Brötchen
1h 30min
Auberginen-Käse-Törtchen mit karamellisierten Zwiebeln
1h 15 min