Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Stück Ingwer, frisch (ca. 2 cm), in dünnen Scheiben
- 2 Frühlingszwiebeln (ca. 40 g), in Ringen
- 60 g Möhren, in Stücken
- 100 g Chinakohl, in Stücken
- 150 g Hackfleisch, gemischt
- 50 g Sojabohnensprossen, aus dem Glas, abgetropft
- 25 g Sojasauce
- 2 Eier
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 20 g Milch
- 10 Blätter Filoteig (à 30 x 31 cm, insges. 250 g), z.B. von Tante Fanny
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crêpes mit Mangoldfüllung
1h
Spitzkohl-Flammkuchen
1h 40 min
Blumenkohl-Käse-Patties
30 min
Teig für Wan Tans
1h 15min
Blumenkohl-Bratlinge
45 min
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2 Std. 10 Min
Veggie-Rolls
45 min
Chinakohl-Pizza
1h 40 min
Wirsingfrikadellen
1h 20 min
Kibbelinge mit Knoblauchsauce
35min
Geflügelspieße mit Erdnuss-Sauce Saté
2 godz.
Möhren-Wirsing-Lasagne
2 godz.