Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g Dinkelkörner
- 250 g Mehl
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 30 g Öl
- 180 g Wasser, lauwarm
Belag und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Rapsöl
- 1 Paprika, in Stücken
- 400 g Möhren, in Stücken
- 8 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (ca. 60 g)
- 8 - 10 Oliven, grün, entsteint
- 150 g Wasser
- 30 g Tomatenmark
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 200 g Gouda, in Stücken
- 1 - 2 frische Chili, entkernt, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2922 kJ / 699 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 11.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza Margherita
1h 45min
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1h 40min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1 Std. 25 Min
Paprika-Pizza
1 Std. 55 Min
Pizza Margherita
1 godz. 35 min
Pizza auf ligurische Art
1h 50min
Gemüsepizza mit Ei
1h 50min
Kartoffelpizza mit Gemüse
2 godz.
4-Käse-Pizza
3h 50min
Zucchini-Paprika-Pfannkuchen vom Blech
1h 10min
Tomatensauce für Tortellini-Auflauf
50 Min
Bauernpizza
1h 40min