Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Mehl
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 ½ TL Salz
Füllung
- 400 g Tomaten, entkernt, in Stücken
- 40 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 300 g Mozzarella, in Stücken
- 100 g gekochter Schinken, in dünnen Scheiben
- Wasser zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3558 kJ / 851 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Laugenbrezeln
1h 15 min
Bacon-Spieße
1h 30 min
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1h 5 min
Calzone mit Schinken, Salami und Champignons
1 Std. 40 Min
Mini-Calzonen
1 Std. 40 Min
Minicalzone "Neptun"
1h 20 min
Pizza Margherita
1h 45 min
Neapolitanischer Kranz
2hod. 15min
Käsetaschen
45 min
Gefüllte Seelen
2hod. 45min
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1h 45 min
Flammkuchen, klassisch
1 godz.