Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Mehl
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 ½ TL Salz
Füllung
- 400 g Tomaten, entkernt, in Stücken
- 40 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 300 g Mozzarella, in Stücken
- 100 g gekochter Schinken, in dünnen Scheiben
- Wasser zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3558 kJ / 851 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1h 30 min
Pizza Margherita
1h 45min
Gefülltes Fladenbrot
1h 40min
Mini-Calzonen
1h 40min
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1h 45min
Laugenbrezeln
1 Std. 15 Min
Pizza Margherita
1 godz. 35 min
Frischkäse-Tomaten-Schnecken
2hod. 10min
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2h 50 min
Mini-Focacce Phantasie
2h 5 min
Bacon-Spieße
1h 30 min
Calzone mit Schinken, Salami und Champignons
1h 40min