Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Mehl
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 ½ TL Salz
Füllung
- 400 g Tomaten, entkernt, in Stücken
- 40 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 300 g Mozzarella, in Stücken
- 100 g gekochter Schinken, in dünnen Scheiben
- Wasser zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3558 kJ / 851 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2 Std. 30 Min
Cannelloni al forno
1h 30min
Pizza Margherita
1h 45min
Minicalzone "Neptun"
1hod. 20min
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1h 45min
Blätterteigtaschen mit Hackfleischfüllung
3h 30min
Käsetaschen
45min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40min
Calzone mit Schinken, Salami und Champignons
1 Std. 40 Min
Mini-Calzonen
1 Std. 40 Min
Laugenbrezeln
1h 15min
Flammkuchen, klassisch
1h