
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Hartweizengrieß
- 70 g Parmesan in Stücken
- 1000 g Milch
- 60 g Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Muskat
- 2 Eigelb
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 407 kcal / 1700 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini-Focacce Phantasie
2hod. 5min
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1hod.
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20min
Crespelle
1hod. 30min
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2hod.
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1hod. 30min
Gnocchi mit Salbeibutter
2hod.
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1hod.
Gnocchi di patate
1hod. 30min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1hod. 10min
Spinat-Käse-Spätzle
20min
Ravioli alla napoletana
1hod.