Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Hartweizengrieß
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 1000 g Milch
- 60 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Muskat
- 2 Eigelb
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1700 kJ / 407 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crespelle
1 Std. 30 Min
Basilikum-Nocken-Auflauf
1 Std.
Penne überbacken mit Mandelbröseln
1h 45min
Spinat-Käse-Spätzle
20 Min
Focaccia mit Sardellen
1h 45min
Focaccine
2 Std.
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1 Std. 20 Min
Crêpes mit Kräuter-Käse-Creme
1 Std. 30 Min
Gnocchi vom Blech
1 Std. 10 Min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1 Std. 30 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2h 10min