Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Hartweizengrieß
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 1000 g Milch
- 60 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Muskat
- 2 Eigelb
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1700 kJ / 407 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2 godz.
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30 min
Cremige Polenta
45 min
Frische Kastanien-Trofie mit Pesto, Kartoffeln und grünen Bohnen
1h 40 min
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2 Std. 10 Min
Ricotta-Gnocchi mit Tomatensauce
1h 40 min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1h
Basilikum-Nocken-Auflauf
1h
Crespelle
1h 30 min
Gnocchi di patate
1h 30 min
Piccata Milanese
30 min
Risotto alla Milanese
35min