Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser und Wasser zum Kochen der Gnocchi
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, mit Schale, ggf. in Stücken
- 220 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 1 Ei
- 1 TL Salz und Salz zum Kochen der Gnocchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 957 kJ / 229 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli alla napoletana
1h
Focaccia mit Gewürzöl
4 Std. 15 Min
Gnocchi alla romana
1h
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Focaccia mit Salsiccia
2 godz.
Knusprige Focaccia
2h 10min
Pandoro
4 Std. 20 Min
Trofie
1h
Brotknöpfle mit Salat
1h
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2h 50 min
Mini-Focacce Phantasie
2h 5min
Linsen mit Spätzle oder wahlweise mit Knöpfle
1h