Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser und Wasser zum Kochen der Gnocchi
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, mit Schale, ggf. in Stücken
- 220 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 1 Ei
- 1 TL Salz und Salz zum Kochen der Gnocchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 957 kJ / 229 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pandoro
4h 20min
Schupfnudeln
2 Std.
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2h 40min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Pfannkuchen mit Chilifüllung
45 min
Gnocchi alla romana
1h
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1h 10min
Knusprige Focaccia
2h 10min
Linsen mit Spätzle oder wahlweise mit Knöpfle
1h
Gnocchi mit Salbeibutter
2 Std.
Focaccia mit Gewürzöl
4h 15 min.
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2h 10min