Gnocchi di patate

Gnocchi di patate

3.3 98 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
6 Portionen

Suroviny

  • Wasser und Wasser zum Kochen der Gnocchi
    500 g
  • Kartoffeln, mehligkochend mit Schale, ggf. in Stücken
    800 g
  • Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
    220 g
  • Ei
    1
  • Salz und Salz zum Kochen der Gnocchi
    1 TL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 7 g
Kalorie 957 kJ / 229 kcal
Tuk 2 g
Vláknina 4.2 g
Sacharidy 45 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...