
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser und Wasser zum Kochen der Gnocchi
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend mit Schale, ggf. in Stücken
- 220 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 1 Ei
- 1 TL Salz und Salz zum Kochen der Gnocchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 229 kcal / 957 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pandoro
4hod. 20min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1hod. 30min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1hod.
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2hod.
Gnocchi alla romana
1hod.
Knusprige Focaccia
2hod. 10min
Focacce mit Oliven
2hod.
Gnocchi mit Salbeibutter
2hod.
Pfannkuchenröllchen mit Lachs auf Spinat
1hod.
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1hod. 10min
Focaccia auf apulische Art
1hod. 40min
Ravioli alla napoletana
1hod.