Gnocchi di patate
TM6 TM5

Gnocchi di patate

3.4 (89 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g Wasser und Wasser zum Kochen der Gnocchi
  • 800 g Kartoffeln, mehligkochend, mit Schale, ggf. in Stücken
  • 220 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
  • 1 Ei
  • 1 TL Salz und Salz zum Kochen der Gnocchi

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
957 kJ / 229 kcal
Protein
7 g
Sacharidy
45 g
Tuk
2 g
Vláknina
4.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty