Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser und Wasser zum Kochen der Gnocchi
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, mit Schale, ggf. in Stücken
- 220 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 1 Ei
- 1 TL Salz und Salz zum Kochen der Gnocchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 957 kJ / 229 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2h
Empanadas "Mexican"
1h 50 min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30min
Béchamelsauce
15min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Gnocchi mit Salbeibutter
2h
Schupfnudeln
2h
Erdäpfel-Gnocchi
1h 50 min
Ravioli alla napoletana
1h
Falafel in Fladenbrot mit Tahin-Sauce
1h 25min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Gnocchi alla romana
1h