Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 50 g Milch
- 1 TL Zucker
-
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 250 g Wasser, lauwarm
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 600 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Belag
- 300 g Mozzarella, in Stücken
-
600
g Salsiccia, in Stücken (2-3 cm)
nebo 600 g Bratwurst, roh, grob, in Stücken (2-3 cm) - 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 2 - 3 EL natives Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2784 kJ / 665 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 37 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2h 10min
Pandoro
4h 20 min
Arancini Siciliani
5h
Caponata-Crostini
4h 40min
Cannoli (Die Sopranos)
1 godz. 30 min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1h 20 min
Focacce mit Oliven
2 Std.
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1h
Neapolitanischer Kranz
2 Std. 15 Min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2 Std. 40 Min
Knusprige Focaccia
2h 10min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2h 50 min