Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Rinderfilet (4 Filets à 150 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 30 g Öl
- 100 g Maronen, gegart, geschält
- 100 g Champignons
- 20 g Schalotten
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 50 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 1 EL Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 Scheiben Blätterteig (à 75 g), aufgetaut
- 1 Ei, verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3132 kJ / 748 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schalottenconfit mit Portwein
1h 10 min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1j 20 menit
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4j 30 menit
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5h
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Focaccia mit Birnen und Gorgonzola
2h 15 min
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25u.
Gebeizte Meerforelle mit Fenchelsalat
4 Std.
Filet Wellington
1 Std. 45 Min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4h 35min