Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Rinderfilet (4 Filets à 150 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 30 g Öl
- 100 g Maronen, gegart, geschält
- 100 g Champignons
- 20 g Schalotten
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 50 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 1 EL Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 Scheiben Blätterteig (à 75 g), aufgetaut
- 1 Ei, verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3132 kJ / 748 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Cheddar-Scones
45 Min
Quiche Lorraine
50 Min
Chorizo-Quiche
2hod. 30min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1h 20min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Hähnchentarte
3 Std. 20 Min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5hod.
Filet Wellington
1 Std. 45 Min
Piccata Milanese
30min