Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Rinderfilet (4 Filets à 150 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 30 g Öl
- 100 g Maronen, gegart, geschält
- 100 g Champignons
- 20 g Schalotten
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 50 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 1 EL Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 Scheiben Blätterteig (à 75 g), aufgetaut
- 1 Ei, verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3132 kJ / 748 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 Std. 30 Min
Filet Wellington
1 Std. 45 Min
Pilz-Gnocchi mit Rehfilet und Kirsch-Rotkohl
2 Std.
Orangen-Hollandaise zu Weihnachtsgeflügel
10 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 Std. 15 Min
Hirschragout mit Schokolade
9h 30min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1 Std. 20 Min
Romana-Röllchen mit Caesar-Dip
1 Std.
Thailändische Forellen-Päckchen
35 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Käsefondue
15 Min