Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 75 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ TL Salz
- 50 g Wasser
Belag und Fertigstellung
- 50 g Gruyère Käse, in Stücken
- 50 g Gouda, in Stücken
- 50 g Cheddar, in Stücken
- 50 g Emmentaler, in Stücken
- 30 g Mehl
- 30 g Butter
- 250 g Milch
- 1 Prise Muskat
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 3 Eier
- 40 g Crème fraîche
- 100 g Bacon, geräuchert, in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1711 kJ / 409 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche Lorraine
50 min
Hackfleisch-Käse-Quiche
1h 40min
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1h
Mediterraner Hähnchen-Pie
50 min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1h
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1 godz. 30 min
Käse-Salami-Muffins
45 min
Käse-Tarte mit Cidre
1h
Schneller Tomaten-Ricotta-Pie
40 min
Chorizo-Quiche
2h 30min
Quiche Hawaii
50 min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1h 15min