Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 75 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ TL Salz
- 50 g Wasser
Belag und Fertigstellung
- 50 g Gruyère Käse, in Stücken
- 50 g Gouda, in Stücken
- 50 g Cheddar, in Stücken
- 50 g Emmentaler, in Stücken
- 30 g Mehl
- 30 g Butter
- 250 g Milch
- 1 Prise Muskat
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 3 Eier
- 40 g Crème fraîche
- 100 g Bacon, geräuchert, in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1711 kJ / 409 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackfleisch-Käse-Quiche
1h 40min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1u. 30min
Cheddar-Scones
45min
Quiche Lorraine
50 Min
Chorizo-Quiche
2h 30min
Schinken-Käse-Scones mit Pastrami
1 Std. 20 Min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1h
Käse-Tarte mit Cidre
1h
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1u. 30min
Camembert-Soufflé
45min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Schneller Tomaten-Ricotta-Pie
40min