Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Dose Kichererbsen (400 g), abgetropft
- 510 g Wasser
- 150 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 900 g Weizenmehl
-
25
g Hefe
nebo 1 Pck. Trockenhefe -
150
g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Würfeln (5 mm)
nebo 150 g Pancetta, in Würfeln (5 mm) - 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Stängel Rosmarin, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Rote Linsenfalafeln mit Tomaten-Mandel-Hummus
1 Std.
Buchweizen-Pfannkuchen mit Äpfeln
25 min
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30 Min
Roggenfladenbrot
2hod. 10min
Lachsfrikadellchen mit süß-saurem Gurkengemüse
50 Min
Frühstücksfladenbrot aus Banane und Roggenmehl
1h 50min
Vollkorn-Bananen-Brötchen
1 Std.
Endivien-Blätterteig-Taschen mit Balsamico
1 Std. 15 Min
Apfel-Karotten-Dinkelweckerl
10h 30min
Polenta-Muffins
1 Std.
Teigtaschen mit Ricotta und Salsiccia
1h 45min
Buchweizencrêpes mit Camembert und frischen Kräutern
1 godz. 20 min