Kichererbsen-Focaccia
TM6 TM5

Kichererbsen-Focaccia

4.8 (15 hodnocení)

Suroviny

  • 1 Dose Kichererbsen (400 g), abgetropft
  • 510 g Wasser
  • 150 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
  • 900 g Weizenmehl
  • 25 g Hefe
    nebo 1 Pck. Trockenhefe
  • 150 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Würfeln (5 mm)
    nebo 150 g Pancetta, in Würfeln (5 mm)
  • 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
  • 1 Stängel Rosmarin, abgezupft

Nutriční hodnoty
na 1 Stück
Kalorie
1234 kJ / 295 kcal
Protein
9 g
Sacharidy
41 g
Tuk
12 g
Vláknina
2.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty