
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Dose Kichererbsen (400 g), abgetropft
- 510 g Wasser
- 150 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 900 g Weizenmehl
-
25
g Hefe
nebo 1 Pck. Trockenhefe -
150
g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert in Würfeln (5 mm)
nebo 150 g Pancetta in Würfeln (5 mm) - 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Stängel Rosmarin abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 295 kcal / 1234 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 41 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Fenchelzöpfe
3hod.
Kichererbsen (Trockenprodukt) garen
13hod. 30min
Polenta-Muffins
1hod. 15min
Energieriegel
40min
Hirse-Brokkoli-Salat
1hod.
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1hod. 50min
Rosmarin-Parmesan-Waffeln
30min
Hirsepuffer
1hod. 10min
Buchweizencrêpes mit Camembert und frischen Kräutern
1hod. 20min
Hirse-Energiekugeln
55min
Vegetarische Samosas aus dem Backofen
2hod. 15min
Vollkorn-Fladenbrot
2hod. 30min