
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz - 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl
- 125 g Mozzarella (1 Kugel), abgetropft, in Stücken
-
250
g Tomaten ohne Kerne, in Stücken
nebo 250 g stückige Tomaten aus der Dose - 1 Stängel Basilikum abgezupft
- 1 TL Salz
- 50 g Champignons in Scheiben
- 50 g Artischockenherzen, in Öl
- 30 g Oliven, schwarz, entsteint
- 30 g gekochter Schinken in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 644 kcal / 2695 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 81 g
- Vláknina
- 5.9 g
Alternativní recepty
Pizza Margherita
1hod. 35min
Pizza mit Zucchini und Tomaten
19hod.
Mini-Pizzen alla Marinara
2hod. 10min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1hod. 45min
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Teufels-Pizza
2hod. 15min
Pizza Capricciosa
1hod. 40min
Pizza mit Meeresfrüchten
2hod. 20min
Pizza mit Lachs
1hod. 30min
Champignonpizza
1hod. 40min
Gemüsepizza
1hod. 40min
Pizza auf römische Art
1hod. 40min