Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz - 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl
- 125 g Mozzarella (1 Kugel), abgetropft, in Stücken
-
250
g Tomaten, ohne Kerne, in Stücken
nebo 250 g stückige Tomaten aus der Dose - 1 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 TL Salz
- 50 g Champignons, in Scheiben
- 50 g Artischockenherzen, in Öl
- 30 g Oliven, schwarz, entsteint
- 30 g gekochter Schinken, in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2695 kJ / 644 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 5.9 g
Alternativní recepty
Pizza Frescolina
1h 40min
Pizza mit Zucchini und Tomaten
19h
Champignonpizza
1h 40min
Teufels-Pizza
2h 15min
Paprika-Pizza
1 Std. 55 Min
Pizza mit Lachs
1h 30min
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Pizza Capricciosa
1h 40min
Pizza Hawaii
1h 35min
Pizza Diavolo
1 godz. 15 min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1 godz.