Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 160 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 40 g d'eau
- le zeste d'une orange non traitée
- 2 c. à café de romarin frais, ciselé
La garniture
- 30 g de beurre demi-sel
- 650 g de navets nouveaux, épluchés et émincés en tranches (1 cm env.)
- le jus d'une orange
- 2 c. à soupe de sirop d'érable
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1183 kJ / 283 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 31.7 g
- Tuk
- 15.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Galettes de betterave
40 Min
Tarte de Savoie au chou
1 Std. 30 Min
Focaccia aux fanes de navet
3 Std. 15 Min
Tarte à la betterave et au chèvre frais
45 Min
Pâtisson farci
1 Std. 20 Min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 Std. 25 Min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1 Std. 10 Min
Tatin d'endives
1 Std. 20 Min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 Std.
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min
Quenelles de blettes au four
1h 5min