
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 80 g de beurre doux coupé en morceaux
- 160 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 40 g d'eau
- le zeste d'une orange non traitée
- 2 c. à café de romarin frais ciselé
La garniture
- 30 g de beurre demi-sel
- 650 g de navets nouveaux, épluchés et émincés en tranches (1 cm env.)
- le jus d'une orange
- 2 c. à soupe de sirop d'érable
- 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 283 kcal / 1183 kJ
- Protein
- 3.8 g
- Tuk
- 15.7 g
- Sacharidy
- 31.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2hod. 25min
Soufflés de topinambours
55min
Gratin de blettes
1hod.
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1hod. 45min
Tarte au navet et au cantal
1hod. 30min
Tatin d'endives
1hod. 20min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1hod.
Chou-fleur en soufflé
55min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1hod. 10min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1hod.
Gratin de potiron aux châtaignes
1hod. 10min