Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 600 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de jus de citron fraîchement pressé
- sel, à discrétion
- poivre moulu, à discrétion
- 500 g de fèves fraîches, écossées (env. 1800 g non écossées)
- 200 g d'asperges vertes, fraîches, coupées en tronçons (2-3 cm)
- 150 g de radis roses
- 10 - 15 brins d'herbes aromatiques fraîches variées (persil, ciboulette, basilic, etc.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 806.8 kJ / 194 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 9.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle de courgettes au pesto
20 Min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1 Std. 10 Min
Salade de lentilles aux asperges
1h
Asperges à la flamande
25 Min
Papillotes d'artichauts au vin blanc et échalotes
1 Std. 15 Min
Escalopes de bar et mousseline d'artichaut
1 Std. 30 Min
Salade d'asperges
45 Min
Salade de légumineuses à la grecque
35 Min
Pêches au basilic
30 Min
Salade tiède de légumes, vinaigrette aux herbes
35 Min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h