Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon rouge
- 600 g de céleri-rave
- 30 g de beurre
- 2 c. à café rase de curry en poudre
- 110 g d'eau
- 2 pincées de sel
- du poivre moulu
- 70 g de noix de cajou
- 80 g de beurre, en petits dés
- 150 g de farine
- 40 g de roquefort, en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2272 kJ / 548 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 36 g
Alternativní recepty
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35min
Fenouil à l'orientale
15 Min
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1 Std. 30 Min
Tarte de Savoie au chou
1 Std. 30 Min
Tatin aux navets
1h 10min
Pâtisson farci
1 Std. 20 Min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Parmentier de céleri, maquereau à la moutarde par d'Eric Guérin
1h
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 godz. 25 min
Terrine de potimarron aux noisettes
4h 30 min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min