Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di cipollotti a pezzi, di cui 3 cm di parte verde
- 20 g di olio di sesamo
- 450 g di carote, pelate e a pezzi (3 cm)
- 130 g di acqua
- 10 g di salsa tamari forte
- 600 g di petti di pollo a pezzi (3 cm)
- 200 g di funghi shiitake freschi, puliti e in quarti
- 100 g di germogli di fagioli mungo, freschi o in scatola
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelato e a lamelle
-
1
cucchiaino di pasta di curry giallo
nebo 1 - 2 pizzichi di peperoncino di cayenna secco, a piacere - 150 g di vermicelli di riso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1824 kJ / 434 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa cinese con polpette di gamberetti
30 Min
Riso Kashmiri
30 Min
Manzo al tamarindo con riso
9h 10min
Guacamole allo spumante con caviale
10 Min
Noodles con agnello e verdure
30 Min
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
13h
Maiale brasato con uovo e riso
45min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 Min
Pollo alla paprika con riso venere
30 Min
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1h 5min
Manzo alla Stroganoff
1h
Riso Thai alla curcuma con ananas e maiale
50 Min