
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di cipollotti a pezzi, di cui 3 cm di parte verde
- 20 g di olio di sesamo
- 450 g di carote pelate e a pezzi (3 cm)
- 130 g di acqua
- 10 g di salsa tamari forte
- 600 g di petti di pollo a pezzi (3 cm)
- 200 g di funghi shiitake freschi puliti e in quarti
- 100 g di germogli di fagioli mungo, freschi o in scatola
- 10 g di radice fresca di zenzero pelato e a lamelle
-
1
cucchiaino di pasta di curry giallo
nebo 1 - 2 pizzichi di peperoncino di cayenna secco a piacere - 150 g di vermicelli di riso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 434 kcal / 1824 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 42 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Maiale allo zenzero
25min
Pollo alla Cantonese con verdure
25min
Ramen di mare
2hod. 50min
Ramen
14hod. 30min
Yaki Soba
55min
Smoothie carote e cocco
10min
Smoothie muesli, fragole e cannella
12hod. 10min
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50min
Ramen giapponese
1hod. 40min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30min
Polpette di pollo giapponesi
50min
Riso cantonese allo zenzero
35min