Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi, lavati e asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di acqua tiepida
- 15 g di lievito di birra fresco
-
10
g di malto di orzo
nebo 10 g di zucchero - 200 g di farina di forza
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 8 - 10 foglia di castagno, lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 708 kJ / 169 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 31.5 g
- Tuk
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Il pane di Altamura
4 Std.
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5 godz.
Pane pugliese
29sa 20 dk
Pane di patate
3 Std.
Baguette tradizionale
15 godz. 35 min
Pane tipo ciabatta
26h
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Corona bordolese
5h 20min
Pane barese
6h 15min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pagnotta casereccia
5h 10min