Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi, lavati e asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di acqua tiepida
- 15 g di lievito di birra fresco
-
10
g di malto di orzo
nebo 10 g di zucchero - 200 g di farina di forza
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 8 - 10 foglia di castagno, lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 708 kJ / 169 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 31.5 g
- Tuk
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Corona bordolese
5h 20min
Pane rustico
2 Std.
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
26hod.
Preimpasto per pane
24h 30 min
Bauletti integrali allo speck
5h 15 min
Pane di patate
3hod.
Panini alle erbe
3 Std. 5 Min
Pane barese
6h 15 min.
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Baguette tradizionale
15h 35min