
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi, lavati e asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di acqua tiepida
- 15 g di lievito di birra fresco
-
10
g di malto di orzo
nebo 10 g di zucchero - 200 g di farina di forza
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 8 - 10 foglia di castagno lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 169 kcal / 708 kJ
- Protein
- 4.7 g
- Tuk
- 3.6 g
- Sacharidy
- 31.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane rustico
2hod.
Pane multicereali
17hod. 30min
Pane tipo ciabatta
26hod.
Preimpasto per pane
24hod. 30min
Treccia di grano duro alla salvia
5hod.
Pane barese
6hod. 15min
Panini alle erbe
3hod. 5min
Pane alla soia
3hod. 10min
Pane con farina di mais
5hod. 5min
Pagnotta al rosmarino
3hod. 30min
Il pane di Altamura
4hod.
Pane pugliese
29hod. 20min