Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di zucca a dadini (1 cm)
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
-
900
g di brodo di pollo
nebo 900 g di acqua + 2 dadi per brodo di pollo (o 2 cucchiaini colmi di dado per brodo di pollo fatto in casa) - 300 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 100 g di pancetta dolce, a listarelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1463 kJ / 350 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 40.8 g
- Tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto verde
30min
Risotto zucca e porcini
45min
Risotto verde con spinaci e pancetta
45min
Farrotto alla zucca e salsiccia
45min
Risotto arancione con zucca e carota
35min
Risotto spinaci e gamberetti
30min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50min
Risotto alle melanzane
45min
Risotto con zucca e Taleggio
45min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35min
Risotto alla zucca e balsamico
30min
Risotto zucchine e gamberi
1 Std. 15 Min