Risotto con zucca e Taleggio

Risotto con zucca e Taleggio

4.4 555 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 45min
4 porzioni

Suroviny

  • di cipolla a pezzi
    60 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di zucca la polpa a dadini (1 cm)
    250 g
  • di acqua
    850 g
  • di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
    320 g
  • di sale
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • di Taleggio a cubetti (1 cm)
    100 g
  • di burro
    30 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 484 kcal / 2025 kJ
Protein 11 g
Tuk 21 g
Sacharidy 67 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...