Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di zucca, la polpa a dadini (1 cm)
- 700 g di acqua
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 100 g di Taleggio a cubetti (1 cm)
- 30 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farrotto alla zucca e salsiccia
45 min
Risotto con la zucca e pancetta
40 Min
Risotto alla zucca e Roquefort
45 min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 Min
Risotto arancione con zucca e carota
35 Min
Risotto verde
30 Min
Risotto ai broccoli e salsiccia
35 Min
Risotto al cappuccio viola e robiola
35 Min
Risotto alla zucca e balsamico
30 Min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 Min
Risotto verde con spinaci e pancetta
45 min
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1u. 5min