Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpette
- 40 g di pane fresco o raffermo a pezzi
- 40 g di latte
- 6 - 12 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
-
400
g di carne trita di manzo
nebo 400 g di ceci lessi in scatola (peso al netto del liquido di conservazione) - 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
Salsa pomodoro
- 1 spicchio di aglio
- 50 - 80 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1507 kJ / 359 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Hamburger impanato di tacchino e spinaci
35min
Polpettone classico
1 Std. 15 Min
Polpette classiche
1 Std.
Ragù di carne alla bolognese
1h 30 phút
Polpettone di carne ai funghi
1h 30 phút
Piselli al prosciutto
20 Min
Scaloppine di vitello al limone
25min
Involtini di vitello
35min
Involtini al pomodoro
55min