Fagotto napoletano

Fagotto napoletano

4.3 54 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 15min.
8 porzione

Suroviny

Impasto
  • 80 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 200 g di acqua
  • 20 g di lievito di birra fresco
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • 500 g farina + q.b.
  • 1 pizzico di pepe
  • 1 cucchiaino colmo di sale
Farcitura
  • 50 g di pecorino (volitelně) a pezzi (3 cm)
  • 100 g di scamorza a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di vino bianco secco
  • 250 g di salsiccia spellata e a pezzi (2-3 cm)
  • 20 olive verdi denocciolate
    20 olive nere denocciolate
  • 1 pomodoro perino a dadini (1 cm)
  • 4 foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
  • 1 tuorlo

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 17.3 g
Kalorie 1983 kJ / 474 kcal
Tuk 24.2 g
Vláknina 2.7 g
Sacharidy 48.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...