Fagotto napoletano

Fagotto napoletano

4.4 44 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 2hod. 15min
8 porzione

Suroviny

Impasto
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    80 g
  • di acqua
    200 g
  • di lievito di birra fresco
    20 g
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • di farina + q.b.
    500 g
  • di pepe
    1 pizzico
  • di sale
    1 cucchiaino colmo
Farcitura
  • di pecorino (volitelně) a pezzi (3 cm)
    50 g
  • di scamorza a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di vino bianco secco
    50 g
  • di salsiccia spellata e a pezzi (2-3 cm)
    250 g
  • olive verdi denocciolate
    20
    20 olive nere denocciolate
  • pomodoro perino a dadini (1 cm)
    1
  • foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
    4
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
  • tuorlo
    1

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 474 kcal / 1983 kJ
Protein 17.3 g
Tuk 24.2 g
Sacharidy 48.5 g
Vláknina 2.7 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...