Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 500 g di farina + q.b.
- 1 pizzico di pepe
- 1 cucchiaino colmo di sale
Farcitura
- 50 g di pecorino a pezzi (3 cm) (volitelně)
- 100 g di scamorza a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 250 g di salsiccia spellata e a pezzi (2-3 cm)
-
20
olive verdi denocciolate
nebo 20 olive nere denocciolate - 1 pomodoro perino a dadini (1 cm)
- 4 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 tuorlo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1983 kJ / 474 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 48.5 g
- Tuk
- 24.2 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Pizza con la ricotta
2u. 40min
Focaccia con salsiccia
1h 50 min
Rotolo funghi e peperoni
2h 15min
Calzone
2 Std. 50 Min
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Focaccia ai friarielli
2h 15min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Parigina
3h 30min
Tortano speck e fontina
2h
Panini napoletani
5h 20min
Focaccia pugliese
1h 10min
Brioche ai peperoni
2 Std. 45 Min