
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 500 g di farina + q.b.
- 1 pizzico di pepe
- 1 cucchiaino colmo di sale
Farcitura
- 50 g di pecorino a pezzi (3 cm) (volitelně)
- 100 g di scamorza a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 250 g di salsiccia spellata e a pezzi (2-3 cm)
-
20
olive verdi denocciolate
nebo 20 olive nere denocciolate - 1 pomodoro perino a dadini (1 cm)
- 4 foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 tuorlo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 474 kcal / 1983 kJ
- Protein
- 17.3 g
- Tuk
- 24.2 g
- Sacharidy
- 48.5 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Focaccia con patate e rosmarino
2hod. 35min
Calzone
2hod. 50min
Treccia di pan brioche ripiena
2hod. 20min
Gattò di patate
1hod. 30min
Pizza con la ricotta
2hod. 40min
Focaccia alle melanzane
1hod. 50min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2hod.
Brioche ai peperoni
2hod. 45min
Tortano speck e fontina
2hod.
Panini napoletani
5hod. 20min
Calzoni fritti napoletani
2hod. 30min
Focaccia pugliese
1hod. 10min