Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di prosciutto crudo a cubetti
- 250 g di riso a chicco corto
-
650
g di brodo di pollo
nebo 650 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo di pollo - 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 tuorlo
Terminare la preparazione
- farina tipo 00
- pangrattato
- olio per frittura
- 2 - 3 uova sbattute
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 472 kJ / 113 kcal
- Protein
- 3.48 g
- Sacharidy
- 10.11 g
- Tuk
- 6.49 g
- Vláknina
- 0.27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheeseburger di maiale e prosciutto
45 min
Cordon bleu
30 min
Calzone
2 Std. 50 Min
Panzerotti alla romana
55 min
Frittelle di patate
45 min
Canascione
3h 10 min
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1h 5min
Piadine di patate
9 Std. 25 Min
Crocchette di patate e speck
3h 20min
Arancini di riso vegetariani
2 Std. 5 Min
Crocchette di patate
1 Std. 10 Min
Crocchette di riso al forno
1 Std. 35 Min