
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di prosciutto crudo a cubetti
- 250 g di riso a chicco corto
-
650
g di brodo di pollo
nebo 650 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo di pollo - 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 tuorlo
Terminare la preparazione
- farina tipo 00
- pangrattato
- olio per frittura
- 2 - 3 uova sbattute
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 113 kcal / 472 kJ
- Protein
- 3.48 g
- Tuk
- 6.49 g
- Sacharidy
- 10.11 g
- Vláknina
- 0.27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciambelle salate farcite
4hod. 5min
Crocchette di riso al forno
1hod. 35min
Ventagli di pasta sfoglia
1hod. 20min
Calzone
2hod. 50min
Panzerotti alla romana
55min
Briochele
6hod.
Muffin gufetti
1hod. 40min
Crocchette di tonno
10hod.
Polpette di spinaci
35min
Anelli di cipolla fritti
35min
Crocchette di patate e speck
3hod. 20min
Crocchette di patate
1hod. 10min