Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di prosciutto crudo a cubetti
- 250 g di riso a chicco corto
-
650
g di brodo di pollo
nebo 650 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo di pollo - 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 tuorlo
Terminare la preparazione
- farina tipo 00
- pangrattato
- olio per frittura
- 2 - 3 uova sbattute
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 472 kJ / 113 kcal
- Protein
- 3.48 g
- Sacharidy
- 10.11 g
- Tuk
- 6.49 g
- Vláknina
- 0.27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crocchette di riso al forno
1 godz. 35 min
Crocchette di tonno
10h
Saccottini agli spinaci
1h 30min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4h 40min
Mini soufflé
1 Std. 15 Min
Girelle al cioccolato
9 Std. 40 Min
Arancini di riso vegetariani
2h 5min
Cordon bleu al grano saraceno
35min
Bastoncini di merluzzo con salsa di pomodoro
50 Min
Pizza bianca alla rucola
1 godz. 35 min
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35min
Calzoni vegetariani
1h 50min