Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di pancetta di maiale a cubetti
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco
-
600
g di farina tipo 1
nebo 600 g di farina tipo 0 - 30 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1008 kJ / 241 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Mantovanine
2 godz. 45 min
Filoncini alla cipolla
3 godz. 50 min
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Panini al latte
4h 50 min
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10 min
Gnocco al forno con i ciccioli
4h 50 min
Rosette al prosciutto cotto e formaggi
1h 30min
Focaccia classica ad alta idratazione
5 godz.
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5min
Gnocco fritto
1 Std. 5 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min
Tigelle
3 godz. 50 min