Zařízení & příslušenství
Gnocco emiliano
Příprava 15min.
Celkový 4hod. 50min.
10 porzioni
Suroviny
-
30 g di pancetta di maiale a cubetti
-
350 g di acqua
-
1 cucchiaino colmo zucchero
-
25 g di lievito di birra fresco
-
600 g farina tipo 0600 g di farina tipo 1
-
30 g olio extravergine di oliva
-
15 g di sale
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Protein
8 g
Kalorie
1008 kJ /
241 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
46 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Giro d'Italia
33 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Pane e panini
61 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Piadina romagnola
15min
Gnocco al forno con i ciccioli
4h 50min
Passatelli
45min
Millefoglie pepe e origano
4h 30min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5min
Zuppa imperiale
1h
Ciambella romagnola
1h
Piadina romagnola farcita
55min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min
Gnocco fritto
1h 5min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Tigelle
3h 50min