Gnocco emiliano

Gnocco emiliano

4.6 28 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 4hod. 50min.
10 porzioni

Suroviny

  • 30 g di pancetta di maiale a cubetti
  • 350 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo zucchero
  • 25 g di lievito di birra fresco
  • 600 g di farina tipo 1
    600 g farina tipo 0
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 15 g di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 8 g
Kalorie 1008 kJ / 241 kcal
Tuk 4 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 46 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...