
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di pancetta di maiale a cubetti
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco
-
600
g di farina tipo 1
nebo 600 g di farina tipo 0 - 30 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 241 kcal / 1008 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 46 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Focaccia al rosmarino
2hod. 30min
Passatelli
45min
Gnocco al forno con i ciccioli
4hod. 50min
Grissini di pane
4hod.
Mantovanine
2hod. 45min
Pizzette alle erbe aromatiche
1hod. 35min
Pizzette marinare
1hod. 35min
Zuppa imperiale
1hod.
Piadina romagnola farcita
55min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4hod. 55min
Gnocco fritto
1hod. 5min
Tigelle
3hod. 50min