Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di lievito madre
- 125 g di acqua
-
250
g di farina tipo 1 + q.b.
nebo 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 971 kJ / 232 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pancarrè
5h
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Ciriola romana
10 Std. 50 Min
Pane al rosmarino e salvia
18 godz.
Lievito madre
72hod. 15min
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4h
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5min
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Piadina con esubero di lievito madre
1h 50 min.
Pane sciapo umbro
14h
Pagnotta casereccia
5h 10min