Zařízení & příslušenství
Pane toscano con lievito madre
Příprava 10min.
Celkový 5hod.
6 porzioni
Suroviny
-
250 g di lievito madre
-
125 g di acqua
-
250 g farina tipo 0, + q.b.250 g di farina tipo 1 + q.b.
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Protein
8 g
Kalorie
971 kJ /
232 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
51 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pane e panini
61 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Lievito madre
72 godz. 15 min
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Pane sciapo umbro
14 godz.
Piadina con esubero di lievito madre
1 godz. 50 min
Pagnotte integrali con lievito madre
4 godz.
Baguette tradizionale
15 godz. 35 min
Grissini con esubero di lievito madre
5 godz. 5 min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Il pane di Altamura
4 godz.
Fette biscottate
5 godz. 50 min
Pane pugliese
29 godz. 20 min