Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di lievito madre
- 125 g di acqua
-
250
g di farina tipo 1 + q.b.
nebo 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 971 kJ / 232 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piadina con esubero di lievito madre
1 Std. 50 Min
Pane all'orzo
2 Std. 45 Min
Lievito madre
72h 15min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane al rosmarino e salvia
18 Std.
Preimpasto per pane
24h 30 min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Pagnotte integrali con lievito madre
4 Std.
Pane sciapo umbro
14 Std.
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5min
Il pane di Altamura
4 Std.