Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 400 g di farina tipo 0
- 200 g di zucchero
- 160 g di burro morbido a pezzi
- 4 uova
- 170 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 150 g di uvetta, precedentemente ammollata e strizzata
- 50 g di cedro candito
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2256 kJ / 539 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 82.7 g
- Tuk
- 20.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciambella del mugnaio
40min
Torta Donizetti
1h
Fugassa veneta
4 godz.
Torta stracciatella
50 min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20min
Crostata bigusto
1 godz. 55 min
Plumcake sciroppato
55 Min
Torta di ricotta e mele (10-12 mesi)
45min
Torta sabbiosa
50 min
Torta di mele e nocciole
1h
Crostata di mele
1 Std. 5 Min
Plumcake alle mandorle
1 Std. 5 Min