Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 400 g di farina tipo 0
- 200 g di zucchero
- 160 g di burro morbido a pezzi
- 4 uova
- 170 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 150 g di uvetta, precedentemente ammollata e strizzata
- 50 g di cedro candito
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2256 kJ / 539 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 82.7 g
- Tuk
- 20.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta stracciatella
50 min
Panone di Natale
2h 30min
Torta Donizetti
1h
Torta di mais
1h
Plumcake con liquore all'uovo
1 godz. 10 min
Ciambella del mugnaio
40 min
Fugassa veneta
4h
Ciambella romagnola
1h
Torta di ricotta
50 min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20min
Plumcake alle mandorle
1h 5min
Ciambella classica
55 min