Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
nebo 1 cucchiaino di miele - 10 g di lievito di birra fresco
-
440
g di farina tipo 1
nebo 440 g di farina tipo 00 - 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Il pane di Altamura
4h
Pane barese
6 Std. 15 Min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Baguette
4h
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Panini rosette
23 Std. 20 Min
Pane pugliese
29h 20min
Polka (pane francese)
5h
Pagnotta casereccia
5h 10min