Zařízení & příslušenství
Rosette
Příprava 20min.
Celkový 5hod. 20min.
8 pezzi
Suroviny
-
240 g di acqua
-
1 cucchiaino di miele1 cucchiaino di malto di orzo
-
10 g di lievito di birra fresco
-
440 g di farina tipo 00440 g di farina tipo 1
-
10 g di sale
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 pezzo
Protein
6 g
Kalorie
778 kJ /
186 kcal
Tuk
0.5 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pane e panini
61 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Pane al semolino
4hod.
Mantovanine
2hod. 45min.
Panini al latte
4hod. 50min.
Panini rosette
23hod. 20min.
Filone di sola semola
2hod. 50min.
Parker Rolls (panini soffici)
3hod.
Pagnotta casereccia
5hod. 10min.
Ciabattine veloci
3hod. 10min.
Il pane di Altamura
4hod.
Fette biscottate
5hod. 50min.
Panini all'olio
3hod. 10min.
Pane pugliese
29hod. 20min.