Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta biscotto
- 35 g di farina tipo 00
- 25 g di cacao amaro in polvere
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 90 g di zucchero
- 4 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 1 cucchiaio di latte
- 10 g di miele
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
Crema di latte
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di latte condensato
- 10 - 20 g di miele, a piacere
- 9 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Girelle bicolore
3 Std.
Macaron al cioccolato
24h
Ghiaccioli cremosi panna e cioccolato
8h 20min
Zucchero a velo
5 Min
Panna montata
10min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Glassa di zucchero
10min
Cioccolata calda
10min
Pasta di zucchero
1h 10min
Glassa al cioccolato
20min
Cake pops
4h 25min
Waffles alla panna
1 Std. 15 Min