Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 230 g di acqua
-
15
g di lievito di birra fresco
nebo 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato (8 g circa) - 150 g di farina di grano duro
- 250 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 150 g di salsiccia senza pelle e a pezzi (3-4 cm)
- 2 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 180 g di ricotta ben scolata
- 100 g di pomodori perino senza semi e a dadini (5 mm)
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- ¼ - ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- olio di semi per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 39.5 g
- Tuk
- 30.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.
Fagotto napoletano
2h 15min
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Panzerotti romani
1 Std. 10 Min
Focaccia con salsiccia
1h 50min
Calzone
2 Std. 50 Min
Panzerotti alla romana
55 Min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50min
Pizzette fritte
1 godz. 55 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min