
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 230 g di acqua
-
15
g di lievito di birra fresco
nebo 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato (8 g circa) - 150 g di farina di grano duro
- 250 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 150 g di salsiccia senza pelle e a pezzi (3-4 cm)
- 2 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 180 g di ricotta ben scolata
- 100 g di pomodori perino senza semi e a dadini (5 mm)
- 1 rametto di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
- ¼ - ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- olio di semi per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 466 kcal / 1950 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 30.5 g
- Sacharidy
- 39.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Fagotto napoletano
2hod. 15min
Calzone
2hod. 50min
Panzerotti alla romana
55min
Focaccia di patate
2hod. 50min
Mini panzerotti al pecorino
1hod. 40min
Panzerotti romani
1hod. 10min
Calzoni ricotta e funghi
1hod. 5min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1hod. 50min
Panzerotti
5hod.
Calzoni fritti napoletani
2hod. 30min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3hod. 20min
Tigelle
3hod. 50min