Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 1 base di pan di Spagna a metà
- 2 cucchiai di Rum
Farcia
- 200 g di crema gianduia
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di granella di nocciole
- 1 cucchiaino di Rum
- 30 g di wafer alla nocciola a pezzi
Decorazione
- 170 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 50 g di crema gianduia
- 50 g granella di nocciole
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 23.4 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dolcetti semplici mandorle e cioccolato
5 Std. 40 Min
Torta degli auguri
1h 35min
Crostata di frutta al San Marzano
1 Std.
Torta al cioccolato con profiteroles
21h
Cannoli al nocciolato
20 Min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9 Std.
Crostata al tiramisù
3h 15min
Crema tartufo
12h 20min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 Std.
Glassa al cioccolato
20 Min
Crostata morbida al cioccolato
2 godz. 40 min