Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 1 base di pan di Spagna a metà
- 2 cucchiai di Rum
Farcia
- 200 g di crema gianduia
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di granella di nocciole
- 1 cucchiaino di Rum
- 30 g di wafer alla nocciola a pezzi
Decorazione
- 170 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 50 g di crema gianduia
- 50 g granella di nocciole
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 23.4 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta Bicerin
30 min
Torta Sacher bianca
2h 15min
Crostata al cioccolato bianco
1h 10min
Crostata di frutta al San Marzano
1 godz.
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h
Torta degli auguri
1h 35min
Crema pasticcera
15min
Pan di Spagna
1h 50min
Torta cappuccino
2 godz.
Cono graffa
1 godz.
Torta Bimby®
1h 50min
Torta al cioccolato con profiteroles
21h