Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna al cacao
- 10 g di burro
- 40 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 2 uova
- 60 g di zucchero
- 20 g di cacao amaro in polvere
Crema
- 2 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 400 g di panna (35% di grassi) fredda
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- 6 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 3 cucchiai di caffè istantaneo
- 20 g di zucchero a velo
- 50 g di crema al Whisky
Gelatina al caffè
- 250 g di acqua
- 2 cucchiai di zucchero
- 2 cucchiai di caffè istantaneo
- 3 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1175 kJ / 281 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata al cioccolato bianco
1h 10 min
Mousse al pistacchio con crumble al cacao
2h
Cheesecake cioccolato e caffè
2 godz. 40 min
Sacher gelata
15h
Freakshakes al caramello salato e granella di noci
45 min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7hod. 30min
Cheesecake marmorizzata
8 Std. 30 Min
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10u. 45min
Fantasia di nocciole
1sa 35 dk
Torta al cioccolato con profiteroles
21h
Cheesecake al cioccolato bianco
9 Std. 30 Min
Crostata al cioccolato
1u. 50min