Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna al cacao
- 10 g di burro
- farina tipo 00 q.b.
- 2 uova
- 60 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 20 g di cacao amaro in polvere
Crema
- 2 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 400 g di panna (35% di grassi) fredda
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- 6 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 3 cucchiai di caffè istantaneo
- 20 g di zucchero a velo
- 50 g di crema al Whisky
Gelatina al caffè
- 250 g di acqua
- 2 cucchiai di zucchero
- 2 cucchiai di caffè istantaneo
- 3 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1210.7 kJ / 289.4 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 22.5 g
- Tuk
- 19.8 g
- Nasycený tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 60.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse alla fragola
2 godz. 10 min
Torta Dobos
3h 30min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Cannoncini alla crema
3h
Bignè cake
4h
Éclair fragole e cioccolato bianco
12h
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 godz.
Bon bon ripieni di gianduia
1 godz. 30 min
Mousse all'amarena
45min
Yogurt mousse cake all'arancia
17h 20min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4h
Bignè con crema al pistacchio
3h