Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna al cacao
- 10 g di burro
- 40 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 2 uova
- 60 g di zucchero
- 20 g di cacao amaro in polvere
Crema
- 2 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 400 g di panna (35% di grassi) fredda
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- 6 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 3 cucchiai di caffè istantaneo
- 20 g di zucchero a velo
- 50 g di crema al Whisky
Gelatina al caffè
- 250 g di acqua
- 2 cucchiai di zucchero
- 2 cucchiai di caffè istantaneo
- 3 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1175 kJ / 281 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cestini di crema al caffè
4h
Fantasia di nocciole
1 godz. 35 min
Torta ai frutti esotici
8 Std. 10 Min
Torta crema e cioccolato
1 godz. 35 min
Semifreddo al cioccolato/caffé
6h 25 min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h
Torta gelato ai frutti di bosco
11h 30min
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
5 godz. 30 min
Torta Bicerin
30 分钟
Glassa al cioccolato
20 分钟
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 分钟