Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dentes de alho
- 50 g azeite
- 400 g mistura de cogumelos (castanhos, brancos e pleurotus) cortados em pedaços
- 3 pés de tomilho, só as folhas, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 folha de louro
- 1 c. chá de sal
- 10 g molho de soja
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 40 g vinho branco
- 800 g água
- 250 g cevada perolada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1496 kJ / 358 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Fettuccini com tomate seco e cogumelos
1 Std.
Risoto de couve e favas
35 Min
Risoto de cevadinha com nabiças e espargos
1 Std. 10 Min
Risoto de ervilhas, espargos e favas
30 Min
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1 Std.
Risoto de cevada perolada, agrião e espargos
1 Std. 15 Min
Tagliatelle com favas e molho de ricota e hortelã
30 Min
Risoto de legumes assados
45 Min
Risoto de cogumelos e uva
50 Min
Risoto de cogumelos com presunto
1 Std.
Risoto de espargos verdes, cogumelos e açafrão com burrata
1 Std.
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 Min