Focaccia de Puglia

Focaccia de Puglia

4.6 176 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
12 raciones

Suroviny

  • 150 g de patata en trozos de 2-3 cm
  • 250 g de agua
  • 25 g de levadura prensada fresca
    2 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada, (10 g)
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar)
  • 350 g de harina de fuerza
  • 150 g de harina
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 dientes de ajo
  • 200 g de tomates cherry en mitades
  • 1 pellizco de orégano seco
  • 1 cucharada de sal gorda

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 668.6 mg
Protein 6.1 g
Kalorie 827 kJ / 197 kcal
Tuk 3.7 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 0.6 g
Sacharidy 34.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...