Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de patata en trozos de 2-3 cm
- 250 g de agua
-
25
g de levadura prensada fresca
nebo 2 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (10 g) - 1 cucharadita de azúcar
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar)
- 350 g de harina de fuerza
- 150 g de harina
- 1 cucharadita de sal
- 2 dientes de ajo
- 200 g de tomates cherry en mitades
- 1 pellizco de orégano seco
- 1 cucharada de sal gorda
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 827 kJ / 197 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Tuk
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 668.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Masa para cocas
1 Std.
Coca de verduras
40 min
Focaccia de aceitunas negras
1 Std. 35 Min
Pizza blanca con rúcula
1h 30min
Focaccia con manzana al tomillo
2 Std. 10 Min
Focaccia rellena
4h 20min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40 min
Bao buns a la catalana
2h
Panzerotti a la romana
1 Std.
Bagels
2h
Pan milhojas de sobrasada y queso
2 Std. 10 Min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 min