
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de patata en trozos de 2-3 cm
- 250 g de agua
-
25
g de levadura prensada fresca
nebo 2 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (10 g) - 1 cucharadita de azúcar
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar)
- 350 g de harina de fuerza
- 150 g de harina
- 1 cucharadita de sal
- 2 dientes de ajo
- 200 g de tomates cherry en mitades
- 1 pellizco de orégano seco
- 1 cucharada de sal gorda
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 197 kcal / 827 kJ
- Protein
- 6.1 g
- Tuk
- 3.7 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Sodík
- 668.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coca de verduras
40min
Masa para cocas
1hod.
Coca de verduras
30min
Pizza diavola
2hod. 15min
Pizza genovesa de cebolla
1hod.
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1hod. 45min
Focaccia con manzana al tomillo
2hod. 10min
Pizza cuatro quesos
1hod. 30min
Pizza blanca con rúcula
1hod. 30min
Tarta flambeada alsaciana
1hod. 5min
Pan de cañada (pan plano con aceite)
50min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min