Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de patata en trozos de 2-3 cm
- 250 g de agua
-
25
g de levadura prensada fresca
nebo 2 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (10 g) - 1 cucharadita de azúcar
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar)
- 350 g de harina de fuerza
- 150 g de harina
- 1 cucharadita de sal
- 2 dientes de ajo
- 200 g de tomates cherry en mitades
- 1 pellizco de orégano seco
- 1 cucharada de sal gorda
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 827 kJ / 197 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Tuk
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 668.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia rellena
4h 20min
Coca de verduras
40min
Coca de verduras
30min
Pan de aceitunas
3h
Palitos con sabor a pizza
1h
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2 Std. 50 Min
Pizza genovesa de cebolla
1h
Masa para cocas
1h
Pizza blanca con rúcula
1h 30min
Focaccia con manzana al tomillo
2h 10min
Focaccia de aceitunas negras
1h 35 min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min