Focaccia de Puglia

Focaccia de Puglia

4.7 163 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod.
12 raciones

Suroviny

  • de patata en trozos de 2-3 cm
    150 g
  • de agua
    250 g
  • de levadura prensada fresca
    25 g
    2 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada, (10 g)
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar)
    50 g
  • de harina de fuerza
    350 g
  • de harina
    150 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • dientes de ajo
    2
  • de tomates cherry en mitades
    200 g
  • de orégano seco
    1 pellizco
  • de sal gorda
    1 cucharada

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 197 kcal / 827 kJ
Protein 6.1 g
Tuk 3.7 g
Sacharidy 34.8 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 0.6 g
Sodík 668.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...