Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de vino blanco seco
- 1 hoja de laurel seca
- 2 granos de pimienta blanca
- 250 g de higaditos de pollo lavados y sin nervios
- 100 g de carne de pollo sin piel ni huesos
- 250 g de mantequilla
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 20 g de vino Pedro Ximénez (o jerez, oporto u otro vino dulce)
- Nutriční hodnoty
- na 500 g
- Kalorie
- 9909.2 kJ / 2368.4 kcal
- Protein
- 66.2 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 217.9 g
- Nasycený tuk
- 133.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 1454.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paté de higaditos y manzana al oporto
15h 15min
Paté de campaña en terrina
26 Std. 40 Min
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5h
Lactonesa
5 Min
Ajoblanco
5 Min
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Masa quebrada
5 Min
Mayonesa
5 Min
Paté de higaditos al oporto con higos
5 Std. 15 Min
Tomate frito
25 Min
Fiambre de cerdo con aceitunas
27h
Lactonesa (mayonesa sin huevo)
5 Min