
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de vino blanco seco
- 1 hoja de laurel seca
- 2 granos de pimienta blanca
- 250 g de higaditos de pollo lavados y sin nervios
- 100 g de carne de pollo sin piel ni huesos
- 250 g de mantequilla
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 20 g de vino Pedro Ximénez (o jerez, oporto u otro vino dulce)
- Nutriční hodnoty
- na 500 g
- Kalorie
- 2368.4 kcal / 9909.2 kJ
- Protein
- 66.2 g
- Tuk
- 217.9 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 133.3 g
- Sodík
- 1454.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cachuela extremeña
4hod. 20min
Paté de higaditos y manzana al oporto
15hod. 15min
Paté de higaditos al oporto con higos
5hod. 15min
Ajoblanco
5min
Mayonesa
5min
Paté de campaña en terrina
26hod. 40min
Paté de hígado de pollo
12hod.
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5hod.
Lactonesa
5min
Mayonesa higienizada
5min
Tomate frito
25min
Lactonesa (mayonesa sin huevo)
5min