Paté de higaditos de pollo

Paté de higaditos de pollo

4.6 103 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 4hod. 15min.
500 g

Suroviny

  • 150 g de vino blanco seco
  • 1 hoja de laurel seca
  • 2 granos de pimienta blanca
  • 250 g de higaditos de pollo lavados y sin nervios
  • 100 g de carne de pollo sin piel ni huesos
  • 250 g de mantequilla
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 20 g de vino Pedro Ximénez (o jerez, oporto u otro vino dulce)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 500 g

Sodík 1454.3 mg
Protein 66.2 g
Kalorie 9909.2 kJ / 2368.4 kcal
Tuk 217.9 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 133.3 g
Sacharidy 9.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...