Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 320 g de harina (y un poco más para espolvorear)
- 40 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 150 g de agua
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 50 g de jamón de York en trozos
-
100
g de mozzarella fresca en trozos
nebo 100 g de queso scamorza en trozos - 1 yema de huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Terminación
- 1 clara de huevo
- 500 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1515 kJ / 362 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Tuk
- 26.8 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tequeños
45 Min
Focaccia de Puglia
1 Std.
Crostini con quesos y tomates secos
20 min
Canelones de mozzarella y jamón de York
1 Std. 20 Min
Focaccia rellena
4 godz. 20 min
Caracolas de pizza con pollo a la barbacoa
1 Std. 30 Min
Calzone con pimientos y chorizo
2 Std.
Bocaditos de pizza y pepperoni
1 Std. 15 Min
Choux de queso
1 Std. 10 Min
Bao buns a la catalana
2 Std.
Bagels
2 Std.
Calzone rellenos con calabacín, queso y jamón
1 Std. 40 Min