
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 320 g de harina (y un poco más para espolvorear)
- 40 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 150 g de agua
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 50 g de jamón de York en trozos
-
100
g de mozzarella fresca en trozos
nebo 100 g de queso scamorza en trozos - 1 yema de huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Terminación
- 1 clara de huevo
- 500 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 362 kcal / 1515 kJ
- Protein
- 7.3 g
- Tuk
- 26.8 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calzone margarita con huevo
2hod. 50min
Crostini con champiñones y queso fontina
35min
Pizza diavola
2hod. 15min
Calzone de salchichas rojas frescas y tomates secos
1hod. 40min
Calzone con pimientos y chorizo
2hod.
Galets rellenos de boloñesa
3hod.
Bollos de pizza
1hod. 40min
Calzone rellenos con calabacín, queso y jamón
1hod. 40min
Canelones de mozzarella y jamón de York
1hod. 20min
Perrukis calientes
1hod. 40min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1hod.
Pizza con borde relleno de queso
1hod.