Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de leche entera
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 70 g de Marsala seco
- 140 g de azúcar
- 5 yemas de huevo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1233 kJ / 295 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 28.3 g
- Tuk
- 18.1 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 52.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peras al vino dulce con sabayón
30min
Pastafrola de membrillo
2h
Mousse de chocolate
3h 20min
Helado de chocolate
12 godz.
Sabayón
15min
Sabayón
15min
Helado de pistacho
8 godz. 15 min
Helado de dulce de leche
12 godz. 20 min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25 Std. 50 Min
Dulce de batata
45min
Peras al vino tinto
3h 20min
Crema de limón (Lemon curd)
25min