Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de Marsala
- 60 g de vino blanco
- 6 yemas de huevo
- 120 g de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 32.3 g
- Tuk
- 16.8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 31.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 Std.
Peras al vino dulce con sabayón
30 min
Pastafrola de membrillo
2 godz.
Sabayón TM6
15min
Sabayón
15min
Sabayón
15min
Sabayón
15min
Helado de sabayón
8 godz. 15 min
Islas flotantes
1h 45min
Dulce de batata
45 min
Lemon curd (Espesar)
20min
Crema de limón (Lemon curd)
25min