Kompatibilní verze
Masa quebrada (sin azúcar, sin gluten y sin lácteos)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de almendra cruda sin piel
- 110 g de mantequilla clarificada (Ghee), y algo más para engrasar
- 80 g de harina de coco
- 60 g de harina sin gluten Schär® Repostería (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 2 huevos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1333 kJ / 318 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 26.8 g
- Nasycený tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 330.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan sin gluten
1h 40min
Tarta primavera de quesos y calabacín
1h 30min
Pan de caja sin gluten
2 godz.
Pan de brioche sin gluten
2hod. 50min
Scones sin gluten
30 min
Galletas de mantequilla (sin gluten)
1h 30min
Pan de nueces
55min
Masa sablé sin gluten
1 godz.
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Pan crujiente de trigo sarraceno
1h 30min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2 godz.