Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 175 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 100 g de harina de maíz casera o certificada sin gluten
- 150 g de mantequilla fría en trozos pequeños
- 120 g de azúcar glas casero (o consultar lista FACE)
- 3 yemas de huevo
- ½ cucharadita de polvo de hornear (consultar lista FACE) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 2036 kJ / 487 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 25.4 g
- Nasycený tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 7.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Scones sin gluten
30min
Pan árabe sin gluten
1h 30min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20 min
Pizza con masa de patata (sin gluten)
5h 40min
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35 Min
Pan exprés sin gluten
1h
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2h