Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 175 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 100 g de harina de maíz casera o certificada sin gluten
- 150 g de mantequilla fría en trozos pequeños
- 120 g de azúcar glas casero (o consultar lista FACE)
- 3 yemas de huevo
- ½ cucharadita de polvo de hornear (consultar lista FACE) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 2036 kJ / 487 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 25.4 g
- Nasycený tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 7.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho genovés (sin gluten)
1ωρ. 10 λεπτ.
Salsa bechamel y derivadas (sin gluten)
10 Min
Crêpes sin gluten
45 Min
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 Std.
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 Min
Scones sin gluten
30 Min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20min
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2 Std.