Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcochos de almendra
- mantequilla (Lurpak®) para engrasar
- 50 g de granillo de almendra cruda
- 220 g de almendras enteras con piel (crudas)
- 4 huevos
- 3 yemas de huevo
- 250 g de azúcar
- 30 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de canela molida
Crema de vainilla
- 3 claras de huevo
- 140 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- ½ cucharadita de vainilla líquida
- 100 g de mantequilla (Lurpak®) a temperatura ambiente, en tozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1618 kJ / 387 kcal
- Protein
- 9.25 g
- Sacharidy
- 35.94 g
- Tuk
- 22.92 g
- Vláknina
- 2.58 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta de chocolate almendrada
3hod.
Tarta de chocolate con dos texturas
1 Std. 40 Min
Tarta de moka
1h 30min
Tarta de dulce de leche y nubes
4 Std. 20 Min
Tarta fondant
5h 30 min.
Tarta bombón de avellanas
7 Std.
Tarta de primavera
10h
Tarta de Linz (Linzertorte)
1h
Tarta de chocolate al vapor con nata montada
1 godz. 10 min
Tarta de almendras
50 Min
Bomba de chocolate
4hod.
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5hod.