Zařízení & příslušenství
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
Příprava 20min.
Celkový 30min.
25 pieces
Suroviny
-
fresh jalapeño chili stem and seeds removed1
-
red onion cut into pieces1 oz
-
cilantro leaves only4 sprigs
-
ground cumin⅛ tsp
-
paprika⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh salmon fillets, skinless cut into pieces (¼ in.)9 oz
-
lime juice1 oz
-
avocado oil2 tsp
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)28 - 30 oz
-
avocado flesh only, cubed (¼ in.)½
-
Tabasco sauce (volitelně) to taste
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Protein
3.2 g
Kalorie
209 kJ /
49 kcal
Tuk
2.8 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
2.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Spanish Tapas
10 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1hod.
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13hod. 20min.
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1hod.
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min.
Asparagus with Cashew Cream
20min.
Lemon Caper Asparagus
25min.
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1hod.
Tuna Tartare
40min.
Citrus Margarita
10min.
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min.
Jalapeño Poppers
1hod.
Ceviche
1hod. 10min.