Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pezzo di radice fresca di zenzero, pelata (2-3 cm)
- 150 g di cipolle rosse in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di mele, pelate, private dei semi e a fette
- 40 g di zucchero
- ½ cucchiaino di pepe rosa in grani
- 2 semi di cardamomo
- ½ cucchiaino di sale
-
50
g di Sherry
nebo 50 g di vino rosso liquoroso
- Nutriční hodnoty
- na 450 g
- Kalorie
- 2827 kJ / 676 kcal
- Protein
- 2.39 g
- Sacharidy
- 75.88 g
- Tuk
- 40.36 g
- Vláknina
- 5.84 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa peperoni rossi e mele
35 Min
Crema di formaggio all'aneto
10 Min
Polpette di pollo giapponesi
50 Min
Salsa satay
20 min
Crostini di pane di segale con mele e Montasio
30 Min
Patate svedesi
55 Min
Salsa belga
Žádné hodnocení
Salsa greca
10 Min
Salsa appetitosa
10 Min
Salsa borracha messicana
25 Min
Maionese al curry
15 Min
Crema spalmabile al tonno
15 Min