Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di robiola a pezzi
- crostini tostati di pane bianco, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 4088 kJ / 977 kcal
- Protein
- 43.2 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 85.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Composta di cipolle rosse
2h
Pappa al pomodoro
35min
Maionese
10min
Salsa bois boudran
10min
Zucchine piccanti
55min
Burro all'erba cipollina
1h 15min
Crema di Cogne
15min
Soufflé al Castelmagno
55min
Crema di ricotta, Gouda ed erba cipollina
10min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Crostini con fegatini di pollo
40min