Kompatibilní verze
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 30 g di gherigli di noce
- 100 g di grissini
- 50 g di burro morbido a pezzi
Ripieno
-
100
g di latte intero
nebo 100 g di panna (min. 30% di grassi) - 200 g di Gorgonzola a pezzi
- 4 fogli di gelatina (8 g), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 150 g di mascarpone
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 70 g di miele
- gherigli di noci, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 bicchiere
- Kalorie
- 1092 kJ / 261 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 20.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse di Gorgonzola e datteri
20min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 10 min
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9 godz.
Bicchierini prosciutto e piselli
35min
Bignè con tre mousse
2 godz.
Piramide allo zafferano con coulis ai lamponi e basilico
6 Std. 25 Min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1 godz. 10 min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 godz.
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1 godz.
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min
Bicchierini capresi
30 min