Kompatibilní verze
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 30 g di gherigli di noce
- 100 g di grissini
- 50 g di burro morbido a pezzi
Ripieno
-
100
g di latte intero
nebo 100 g di panna (min. 30% di grassi) - 200 g di Gorgonzola a pezzi
- 4 fogli di gelatina (8 g), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 150 g di mascarpone
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 70 g di miele
- gherigli di noci, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 bicchiere
- Kalorie
- 1092 kJ / 261 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 20.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9h
Palline al prosciutto
1h 30min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Mini fior di cheesecake
2 godz. 15 min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15min
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Bicchierini prosciutto e piselli
35min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min
Bignè con tre mousse
2h
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h
Cheesecake integrale alla robiola e salmone
9h