
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bignè
- 150 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 120 g di farina
- 3 uova
Crema al radicchio
- ½ scalogno
- 50 g di speck
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di radicchio a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 250 g di latte
- 45 g di farina
- 20 g di burro a pezzi
Glassa al taleggio
- 100 g di Taleggio
- 200 g di latte
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 134 kcal / 561 kJ
- Protein
- 5.1 g
- Tuk
- 8.8 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini al cotechino
30 Min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Bignè con tre mousse
2 Std.
Flan al salmone affumicato
45 Min
Bignè a sorpresa
2 Std.
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1 Std.
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 Min
Bignè al salmone
1 Std. 50 Min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 Std. 50 Min
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1 Std. 25 Min
Fagottini di sfoglia zucca, speck e balsamico
1 Std. 30 Min