Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bignè
- 150 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 120 g di farina
- 3 uova
Crema al radicchio
- ½ scalogno
- 50 g di speck
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di radicchio a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 250 g di latte
- 45 g di farina
- 20 g di burro a pezzi
Glassa al taleggio
- 100 g di Taleggio
- 200 g di latte
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 561 kJ / 134 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blinis con salmone
1h
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Tartine di pane alla menta
4h 10min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 godz.
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Bicchierini prosciutto e piselli
35min
Bignè con tre mousse
2h
Mousse di salmone su tartine di segale
15min
Crema di patate con polpo
1h
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min