Bignè al radicchio con glassa al taleggio

Bignè al radicchio con glassa al taleggio

4.2 22 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
18 pezzi

Suroviny

Bignè
  • 150 g di acqua
  • 50 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 120 g di farina
  • 3 uova
Crema al radicchio
  • ½ scalogno
  • 50 g di speck
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 150 g di radicchio a listarelle
  • 1 pizzico di sale
  • 2 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 250 g di latte
  • 45 g farina
  • 20 g di burro a pezzi
Glassa al taleggio
  • 100 g di Taleggio
  • 200 g di latte
  • 1 pizzico di pepe

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Protein 5.1 g
Kalorie 561 kJ / 134 kcal
Tuk 8.8 g
Vláknina 0.6 g
Sacharidy 8.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...