Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crêpes
- 50 g di burro + q.b.
- 500 g di latte
- 200 g di acqua
- 250 g di farina tipo 0
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 500 g di latte
- 50 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 50 g di burro
Ripieno
- 500 g di acqua
- 300 g di finocchi a tocchetti (2 cm)
- 1 scalogno a metà
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 200 g di formaggio di capra tipo Chevre, a pezzi
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3606 kJ / 862 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 70.7 g
- Tuk
- 49.2 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Sformato di verdure
1 Std. 35 Min
Baccalà gratinato
1 Std.
Baccalà con spinaci gratinato e crema di zucchine e carote
1 Std.
Torta rustica ai frutti rossi (per 2 persone)
1h 10min
Scones zucchine e albicocche
30min
Girelle ai cereali con radicchio rosso
8h
Cestino di brisèe con taccole e sgombri
1h 30min
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50min
Girandole di magro
1h 5min
Crêpes alle zucchine
1h 15 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h